ПРОЦЕДУРИ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР

 

img16

Околоочен контур с РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ включва:

1. Почистване на околоочния контур с почистващ продукт.
2. Нанасяне на клетъчен концентрат за изглаждане и запълване на дълбоките бръчки.
3. Нанасяне на гелообразна маска с хиалуронова киселина против бръчки и тъмни кръгове около очите.
4. Третиране на околоочната зона с високотехнологичен уред за радиочестотен лифтинг.
5. Нанасяне на околоочен крем.
Гелообразната маска с високо съдържание на хиалуронова киселина за изглаждане на „пачи крак”, третиране на сенки и торбички. Хиалуроновата киселина има способността да привлича огромни количества вода. Поради тази причина хиалуроновата киселина е най-мощното средство за хидратация на кожата. Прониквайки в епидермиса, тя се свързва със структурите в междуклетъчното пространство, където действа като резервоар за вода и видимо омекчава и изглажда кожата.
6. Нанасяне на околоочен крем.

Цена на процедурата 36,00лв.

 

Околоочен Контур с БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Безиглената мезотерапия ефектино преодолява защитата на клетките и инфилтрира активните вещества до третия слой на кожата/хиподерма/ без да нарушава целостта на кожата.. Безиглената мезотерапия е подходяща за всяка възраст като резултатите са видими още след първата процедура.Тази терапия е специално насочена за всички, които искат да подобрят състоянието на кожата си около окото. Терапията помага за премахване на тъмни кръгове, подпухналост, изглаждане на фините бръчици.

Предлага се голямо разнообразие от ампули (активно вещество) и коктейли които могат да бъдат се вкарани с апаратурата :Концентрати с лифтинг  ефект, стволови клетки, хиалуронова киселина, коцентрат против тъмни кръгове, против бръчки и др.

Цена на процедурата 36,00лв.

 

Околоочен Контур с АЛГО-МАСК

Професионално третиране на деликатната кожа около очите за бърз, максимален ефект в борбата с бръчки „пачи крак”, сенки и торбички.  Новото в това третиране е специфичната пластична маска, която възстановява, съживява и защитава чрез интензивно овлажняване на третирания участък.

Цена на процедурите ОКОЛООЧЕН КОНТУР с алго–маск:

Максимален ефект с алго–маск за бръчки9,00лв.
Максимален ефект с алгомаск за торбички и сенки8,00лв.