Радиочестотен Лифтинг

.

Радиочестотен Лифтинг

Никога до сега козметична процедура не е замествала с такъв успех пластичната хирургия. Безоперативна, безкръвна, безболезнена и много приятна, радиочестотната обработка на лице и тяло успешно премахва белезите на времето и зарежда кожата с чиста енергия от нов колаген, така че кожата да се подмлади с няколко години.

Радиочестотен лифтинг се извършва с нов клас медико–козметична апаратура и представлявае един от най-съвременните  методи за стягане, опъване и подмладяване на лицето, шията и деколтето. RF енергията прониква дълбоко в дермата, затопля тъканите и стимулира фиброобластите, които стимулират производството на колаген. Кожата изглажда мрежестата си структура, постига се моментален лифтинг ефект, а белезите оставени от времето са вече история.

 

Как работи РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?

Препоръчваме  Радиочестотен лифтинг като един от най-съвременните нехирургични методи за стягане, опъване и подмладяване на кожата на лицето, както и за премахване на мастни образувания и целулит и за естетическо моделиране на тялото. Чрез този метод се въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса, като не го загряват, а активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата и премахва целулита. Когато проникне дълбоко в кожата, радиочестотната енергията  затопля тъканите и стимулира фибробластите да произвеждат нов колаген, който образува здрава колагенова мрежа. По този начин се създават условия за изпъване на бръчките и за стягане и повдигане на контура на лицето и тялото.Болезнена ли е процедурата РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ на лице?
Процедурата е напълно безболезнена, и няма период на възстановяване след нея – клиента може веднага да се завърне към нормалния си ритъм на живот.

Необходими са от 4 до 6 процедури, по една на всеки 7 дни в зависимост от състоянието на кожата. След приключване на терапията процесите вътре в кожата продължават да действат - възобновяването на колагена продължава от 2 до 6 месеца.
Времетраене на процедурата 20-30мин.

 

Скулптуриране на тялото с РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

Защо наричаме Радиочестотния лифтинг – Безиглена липосукция
Радиочестотен Лифтинг представлява цялостна, интензивна грижа за кожата на тялото. Точно както кожата на лицето, така  и кожата на тялото се нуждае от целенасочени грижи за подмладяване и стягане. Процедурата е призната за една от най–мощните процедури в борбата с локализираните мастни натрупвания. При някои клиенти се наблюдава намаляване с до 2см. от обиколкатта на корема, бедрата, ръцете още след първата процедура. Ето защо наричаме Радиочестотен Лифтинг  уникален метод за моделиране на тялото по желание на клиента, но с изготвена предварителна програма. Мощната сила на Радииочестотата да скулптурира тялото без скалпел е свързана и с факта, че  значителнта загуба на мазнини в резултат на процедурата не е придружена с увисване на кожата. Напротив, кожата повишава тонуса и еластичността си , контурите се стягат а портокаловата кожа се изглажда.

 

Кога не се прилага РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?

Противопоказания - не се препоръчва за:
- хора, които имат алергии към слънцето и друга светлина
- бременни жени
- кърмачки
- месечен цикъл
- поликистозни яйчници
- хора страдащи от диабет
- хора, които имат проблеми със сърцето
- хипертоници
- епилептици
- страдащи от рак на кожата
- хора със сърдечен пейсмейкър или дефибрилатор
- хора с увреждания на третираната зона (изгаряния, наличие на отворени или незараснали рани )

Препоръчително е да се използва слънцезащитен крем след процедурата, както и да не се посещават твърде топли места като сауни и спа.


Процедури, извършвани с салона с РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

 Радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте 80,00лв.
 Мултиполярен Радиочестотен лифтинг на тяло     /една зона/40,00лв.
 Радиочестота + пулсиращ вакуум за тяло    10мин.16,00лв.


ЗОНИ ЗА ИЗБИРАНЕ:
- бричове;
- паласки;
- бедра - вътрешна част;
- бедра - външна част;
- корем - централна част;
- корем - периферни части;
- ръце;
- седалищни части ( глутеус );
- прасец;
- коляно;