Какво представлява процедурата МАСАЖ С ЕЛЕКТРОННИ ВЕНДУЗИ.

 

Масаж с електронни вендузи се извършва с модерна медико–козметична апаратура, при която вакуума е непрекъснат и постоянен за да се избегне посиняване на обработвания участък. Процедурата служи за вакуумна обравотка на определени части на тялото, води до добри резултати в борбата с целулита, както на клетъчно ниво, така и на ниво тъкани.

В основата на МАСАЖ С ЕЛЕКТРОННИ ВЕНДУЗИ стои рефлекторния метод. Под въздействие на този масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, линфата и междутъканната течност. Засилва се обмяната на веществата и кожното дишане, което прави процедурата МАСАЖ С ЕЛЕКТРОННИ ВЕНДУЗИ отлично пречистващо и дрениращо средство , особено заради свойството на вакуума да намалява задържането на вода в тъканите, както и заради силниият му детоксикиращ ефект.

Лечебният ефект от процедурата се осъществява с предизвикването на силен прилив на кръв и линфа към кожата, които идва от по–дълвоко разположените тъкани. В областта на въздействие се образуват биологично активни вещества, които стимулират обменните и възстановителните процеси в организма.

Цени на процедури с ЕЛЕКТРОННИ ВЕНДУЗИ , ИЗВЪРШВАНИ В САЛОНА:

Масаж на лице с електронни вендузи 20,00лв.
Антицелулитна процедура с електронни вендузи 12,00лв.
Масаж на гръб с електронни вендузи 20,00лв.