"Релакса е ключовата дума за почивка на съвременния човек. Той противодейства на стреса и умората в най-широкия смисъл на тези понятия. Резултатът е дълготраен комфорт, свежест и релаксация."

- Алма Морел

img13

МАСАЖ НА ЛИЦЕ

Има много жени, на които не им е хрумвало да си правят масаж на лицето. Звучи малко странно, малко ненужно, малко като „още едно нещо, което да ми отнема време”.
Всъщност масажът на лицето е един от най-старите начини да поддържате кожата си здрава и млада. Той забавя процесът на стареене, помага ви да се освободите от стреса и намалява пристъпите на мигренозно главоболие. Ако го правите редовно, ще забележите как с времето фините бръчици изчезват. С негова помощ вие стимулирате кръвообращението си, премахвате мъртвите кожни клетки и стягате кожата. Тя става мека, еластична и свежа. Цветът на лицето ви се подобрява.
Освен това има и чисто психологически ефект – чувствате се по-спокойна, изпълнена с енергия и красива. А щом се чувствате добре, значи изглеждате добре, нали знаете.
Противопоказания :
Ако кожата ви е възпалена, страдате от псориазис, екзема или тежка форма на акне, ви препоръчвам да се откажете от масажа. Ще постигнете обратния ефект.

 

Масажът не бива да продължава повече от 20 – 25 минути. Добре е да го правите поне два пъти в седмицата. Ако смятате, че кожата ви е доста повехнала и не харесвате цвета й, масажирайте лицето си всеки ден.

 

МАСАЖ НА ТЯЛО

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ НА ГРЪБ, СЪСТАВЕН ОТ КОМБИНИРАНИ ТЕХНИКИ ЗА 10,00лв., ВМЕСТО 40лв.

 

ПРЕДИМСТВА

Усещаш ли отпускащият танц върху гърба ти, който извършват пръстите на опитни професионалистит.Ритуал, вдъхновен от няколко масажни техники за отнемане на напрежението, която оставя по тялото усещане за радост. Вдишваш ли божествените аромати на екзотичните масла, които се носят из въздуха. Напрежението и умората изчезват.Зарадвай сетивата си. Това е раят, които те очаква.

ПРЕДИМСТВА

Гърбът, врата и тилната област са най-потърпевшите зони, причинени от забързаният ни начин на живот.На стреса и напрежението те реагират схващайки се.Комбинираната техника за масаж на гръб е тайнствета церемония, която включва елементи от класически, китайски, точков масаж, ломи-ломи и шиятсу.Бавни, равномерни и методични движения, които освобождават натрупалата се умора в проблемните зони.
Масаж на гръб, това е активна почивка. Въпреки, че тялото е отпуснато, ароматите и масажните техники активират енергиините цинтрове и стимулират всички сетивни усещания. Невероятно преживявяне!!! Неописуеми моменти!!! Подари си ги!

 

Цени на услугите МАСАЖ , извършвани в салона

Масаж на лице, шия и деколте  /пълна порцедура/ 

40,00лв

Масаж на цяло тяло 

40,00лв.

Масаж на гръб     

20,00лв.

Тай Масаж 

60,00лв.