Кавитация

Ултразвуковата кавитация (известна още и като естетична кавитация) е един от най-добрите модерни начини за борба с целулита и излишните килограми. Предимства са липсата на хирургична намеса и почти незабавният ефект.

Какво представлява КАВИТАЦИЯ?

Кавитация представлява иновативна, апаратна технология за намаляване на дълбочината на устойчивите мастни тъкани и степента им на разпространение в дермата.Тя замества безоперативна липосукция, и има интензивно действие срещу мастните образувания, чрез безболезнен масаж с ултразвеков накрайник. Кавитация се извършва с високо–технологична медика–козметична апаратура и е НАПЪЛНО БЕЗОПАСНА процедура, което я прави все по–предпочитана пред липосукцията .

Безопасна ли е КАВИТАЦИЯ?

Методът Кавитация  използва контролирана високочестотна вълна, която прониква през кожата и  генерира мехурчета. Тези мехулчета се пукат, поради промените в налягането на течността вътре в тъканите. Пукайки се, мехурчетата разрушават мастните клетки на обработваната зона, като ги втечняват и извеждат от организма с помощта на линфната и отделителната системи. Разрушените от метода Кавитация мастни клетки не се възвръщат.Поради тази причина наричаме Кавитацията алтернатива на оперативната липосукция.

Резултати след процедурата КАВИТАЦИЯ

  • КАВИТАЦИЯ– СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО. Благодарение на метода Кавитация  всяка фигура може да променя формата си чрез интензивно разграждане на мастните натрупвания в дадени зони.
  • КАВИТАЦИЯ– РЕДУЦИРАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ТИП ЦЕЛУЛИТ .Една от най–мощните процедури за борба с упорития целулит. Разтваря липидите, съхранени в хипертрофиралите мастни клетки, правейки ги по–лесни за отстраняване от тялото по естествен начин.
  • КАВИТАЦИЯ– ПОДОБРЯВАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА. Процедурата стимулира обмяната на веществата, което спомага за редуциране на теглото, редуциране на отоците по кроката, активира процесите на извеждане на остатъчни вещества в тялото. Повишава жизненото и общото благосъстояние на организма.
  • КАВИТАЦИЯ– НАМАЛЯВА ОБЕМА НА ТЯЛОТО. Процедурата намалява дебелината на мастните тъкани и степена, в която се разпространяват в кожата. Стимулира изгарянето на мазнини в тялото, видимо променя обиколките след всака една процедура. 

Цена на процедури с КАВИТАЦИЯ , извършвани в салона:

Кавитация на една зона   20,00лв.

ЗОНИ ЗА ИЗБИРАНЕ:
– бричове;
– паласки;
– бедра – вътрешна част;
– бедра – външна част;
– корем – централна част;
– корем – периферни части;
– ръце;
– седалищни части ( глутеус );
– прасец;
– коляно