Електростимулация

Елерктростимулация представлява предизвикване на контракция на мускула чрез електрически импулс.Бърз ефект на моделиране на тялото чрез отслабване и стягане и 10 пъти по-бързо изгаряне на мазнините в сравнение с обикновена фитнес тренировка.

Електростимулация

Елерктростимулация представлява предизвикване на контракция на мускула чрез електрически импулс. Движението е подобно на мускулно съкращаване при извършване на физическо усилие. Импулсите при Елерктростимулация се генерират от апарат чрез прикрепени за тялото електроди, които извършват „тренировка“ в легнало положение, без да се натоварват ставите и да изморяват тялото. Тези импулси съвсем точно възпроизвеждат процесите, настъпващи я тялото когато мозъка подаде сигнал към мускулите за извършване на определено движение. Чрез Елерктростимулация се активизират кръвната и лимфната системи, клетките започват да освобождават задържаната вода, отпадни продукти и токсини. Бърз ефект на моделиране на тялото чрез отслабване и стягане и 10 пъти по-бързо изгаряне на мазнините в сравнение с обикновена фитнес тренировка.

Процедурите с Елерктростимулация се правят всеки ден или през ден. Препоръчват се поне 20 процедури, които се равняват на 3 месеца фитнес. Средната продължителност на Елерктростимулация е по- малка /около 30 мин./ отколкото стандартна фитнес тренировка.